News

غذاهای محلی اصفهان

1398/07/08

در ادامه غذاهای محلی اصفهان را به شما معرفی می کنیم:

غذاهای محلی اصفهان

1398/07/08

در ادامه غذاهای محلی اصفهان را به شما معرفی می کنیم

غذاهای محلی اصفهان

1398/07/08

ر ادامه غذاهای محلی اصفهان را به شما معرفی می کنیم: 10- یخمه ترش یخمه تُرُش از آن دست غذاهای سنتی و قدیمی اصفهان که این روزها کمتر طبخ می شود. برای پخت این غذا ابتدا گوشت گوسفند را با زردچوبه و آب می پزند، وقتی گوشت نیم پز شد، آلو، بِه و برگه زردآلو را به آن اضافه می کنند تا کمی نرم شوند،. سپس برنج را به باقی مواد اضافه می کنند و می گذارند تا آب آن بخار شود. در مرحله بعد مخلوط را می کوبند و هسته آلوها را از آن جدا می کنند. بعد از کوبیدن مواد، به آن شکر می زنند و دوباره روی حرارت می گذراند تا شکر آب شود. شما می توانید با توجه به سلیقه خودتان شیرینی غذا را کم و زیاد کنید، همچنین می توانید به جای شکر از شیره خرما استفاده کنید.